Аналітик(иня) ринкових зв’язків AGRI

10 Вересня 2024

Київ

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОЄКТ USAID

Зусилля України здобути майбутнє – вийшовши з розв’язаної Росією повномасштабної війни готовою прискорити свій розвиток як суверенної, незалежної, демократичної та процвітаючої держави –  вимагають динамічного, інклюзивного економічного відновлення. Завдяки партнерству з урядом та активному залученню приватного сектору Проєкт USAID підтримує економічне зростання та стійкість України з 2018 року. Після жорстокого вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року та подальшої окупації частини України, Проєкт USAID змістив фокус своєї діяльності зі сходу України на пріоритети розвитку всієї країни, які відповідають її нагальним потребам в удосконаленні експортної логістики та інфраструктури.

ПІДТРИМКА ЛОГІСТИКИ ЕКСПОРТУ ЗЕРНА В РАМКАХ ІНІЦІАТИВИ «AGRI-УКРАЇНА»

Проєкт «Економічна підтримка України» є одним із ключових партнерів USAID, що реалізує ініціативу «Розвиток стійкості сільського господарства (далі – AGRI-Ukraine), бюджет якої складає 350 мільйонів доларів. Ця ініціатива була розпочата у 2022 році з метою розвитку експорту зернових з України та подолання глобальної продуктової кризи, що була поглиблена через війну. В рамках ініціативи AGRI-Ukraine, проєкт «Економічна підтримка України» співпрацює з державними та приватними компаніями, інвестуючи у перевозку та перевалку критично необхідних зернових продуктів.

ПОКРАЩЕННЯ ІНФРАСТРУКТУРИ

Проєкт «Економічна підтримка України» також безпосередньо підтримує Уряд України, включаючи Державне агентство з відновлення та розвитку інфраструктури України (Агенція відновлення), Державну митну службу та Українську залізницю, в рамках модернізації 42 українських пунктів пропуску (ПП). Сучасна та більш ефективна прикордонна інфраструктура та митні процедури зменшать експортні витрати та збільшать експортну спроможність, дозволяючи Україні масштабувати торгівлю та просуватись на шляху до інтеграції в ЄС.

ПІДТРИМКА ТА ВІДНОВЛЕННЯ ЕНЕРГЕТИКИ

Як один із найбільш гнучких видів діяльності USAID, що реагує на нові та/або надзвичайні потреби, проєкт USAID розширює свої інтервенції, які допомагають українському бізнесу, громадам та окремим особам в осінньо-зимовий період (вересень 2024 – грудень 2025 рр.). Мета – мінімізувати вплив на населення та економіку України, враховуючи нещодавній дефіцит електроенергії. Це адаптивний компонент, і проєкт USAID може також реагувати на інші надзвичайні потреби в умовах триваючої російської агресії та атак на критично важливу інфраструктуру України.

Про позицію

Аналітик ринкових зв’язків AGRI відповідає за перетворення необроблених даних у бізнес-інсайти, корисні для прийняття рішень, надаючи колегам необхідні дані та інформацію, необхідні для ефективного розвитку ринкових зв’язків між українськими експортерами сільськогосподарської продукції та міжнародними покупцями, тим самим сприяючи підвищенню ефективності та продуктивності експорту. Очікується, що аналітик з питань ринкових зв’язків AGRI матиме сильні навички логічного мислення та бізнес-аналітики. Здатність до ефективної комунікації є надзвичайно важливою. Відібраний кандидат також повинен забезпечити виконання заходів відповідно до графіка, точність та найкращу якість, а також здійснювати моніторинг та звітування про їхній прогрес. Аналітик з питань ринкових зв’язків AGRI базується в Києві та підпорядковується старшому координатору з питань міжнародних ринкових зв’язків.

Обов’язки:

Відповідає за основний набір даних проєкту, формує звіти та виправляє будь-які проблеми з даними, які можуть виникнути:

  • Збір та аналіз даних з усіх можливих джерел
  • Інтерпретація зібраних даних
  • Підготовка та подання звітів
  • Виявлення закономірностей і тенденцій в проаналізованих даних
  • Допомога у підготовці презентацій та бекграундів заходів

Інше:

  • Збір та надання даних, аналітики, звітів, презентацій відповідно до запитів.
  • Перегляд та аналіз ринкових звітів з метою забезпечення чіткої та своєчасної інформації для оперативного прийняття рішень.
  • Ведення точної проєктної документації та записів.
  • Підготовка точних і своєчасних звітів та іншої проєктної/адміністративної документації за потребою.

Кваліфікація:

  • Щонайменше один рік досвіду роботи в приватному секторі з аналізом даних та звітністю.
  • Ступінь бакалавра/бакалавра в галузі економіки, статистики, управління даними або в суміжних галузях
  • Досвід роботи з офісними програмами (MS Word, Excel, PowerPoint тощо). Знання інформаційних панелей та інструментів BI буде перевагою.
  • Підходить до виконання поставлених завдань з позицій вирішення проблем, з увагою до деталей, вмінням керувати своїм часом, хорошими комунікативними навичками, вмінням знаходити спільну мову з людьми на всіх рівнях організації.
  • Здатність працювати самостійно та у тісній співпраці з командою віддалено. Здатність працювати міжфункціонально та на міжнародному рівні.
  • Енергійна, далекоглядна та творча особистість з високими етичними стандартами та відповідним професійним іміджем.
  • Добре організована та самокерована особистість з міцними технічними навичками, аналітичними здібностями, розсудливістю та сильним операційним фокусом.
  • Здатність працювати в режимі багатозадачності та керувати різноманітними завданнями та ініціативами одночасно. Здатність планувати та дотримуватися конкретних термінів.
  • Виняткові навички письмової та усної комунікації – вільне володіння англійською та українською мовами, як усними, так і письмовими.

МИ ПРОПОНУЄМО

Тривалість трудового договору: 12 місяців з можливістю продовження.

Пакет переваг:

  • 28 календарних днів щорічної відпустки;
  • 10 днів оплачувального лікарняного на рік;
  • Медичне страхування співробітників ERA та їхніх сімей;
  • Страхування життя співробітників ERA та одного члена сім’ї;
  • Покриття всіх витрат на відрядження;
  • Військове бронювання можливе і надається, якщо ви перебуваєте на відповідному військовому обліку

Дата початку: жовтень 2024 року

Процес подання резюме

Усі кандидати мають надсилати супровідний лист та актуальне резюме (не більше чотирьох сторінок) виключно англійською мовою на електронну адресу ukraine@dai.com. Лише відібрані кандидати з відповідним досвідом роботи будуть запрошені на співбесіду.

Усі кваліфіковані заявники отримають право на роботу незалежно від раси, кольору шкіри, релігії, статі, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, національного походження, інвалідності, віку чи статусу захищеного ветерана.

Кінцевий термін подання резюме: 25 вересня 2024 року.